Mødebooking

Mødebooking er ikke bare mødebooking

Hos Dansk Salgsoptimering har gør vi tingene anderledes, vi har udelukkende medarbejdere med minimum 4 års erfaring indenfor branchen. Det vigtigste for os er at de møder vi booker er af meget høj kvalitet. Vi ved at et møde uden den fornødne kvalitet er spild af jeres tid.

Vi sikrer os at kvaliteten af kundeemnerne er i top, inden vi starter med at ringe ud. 
Det vil altså sige at I har mulighed for at fjerne/tilføje emner som I ønsker det. Derved sikrer vi, at de potentielle kunder vi ringer til er interessante for både dem og jer.

mødebooking - Dansk Salgsoptimering

Mødebooking udviklet til nye kunder

Samarbejde

Vi ønsker at bruge de fornødne ressourcer på at forstå jeres unikke service/ydelse. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for at booke de relevante møder på det rigtige grundlag.

Nye kunder

Målet med det er at booke møder med nye egnede kunder, hvilket til slut skal resultere i nye kunder til jeres forretning.

Erfarne mødebookere

Vi har et erfarent team af mødebookere, som alle minimum har 4 års erfaring indenfor B2B mødebooking. Så vores 1. prioritet er at skabe rammerne, så vi kan book de rigtige møder.

Lad os skabe nye kunde i din virksomhed

skab nye kunder

Udfyld formularen, og Søren vil ringe dig op indenfor 12 timer. Vi ved at vi kan skabe værdi i jeres virksomhed, så lad os tage en uforpligtende dialog.

Søren Olsen - Dansk Salgsoptimering

Ring eller skriv direkte til Søren

Søren Olsen
Chef for Dansk Salgsoptimerings mødebooking afdeling

Telefon
60 34 76 17

Mail
sso@dansksalgsoptimering.dk