Ekstern salgskonsulent

Hos Dansk Salgsoptimering har vi stor erfaring som ekstern salgskonsulent indenfor industri, byggeri og transport. Vi forstår processerne indenfor disse brancher, og har et stort kendskab til produkter og services indenfor disse brancheområder.

Hyr en ekstern salgskonsulent

Det er væsentligt at være synlig overfor kommende kunder. I en travl hverdag kan man dog godt glemme, at en god og vedvarende relation er relevant for et frugtbart potentielt samarbejde.

Læs mere

Strukturer jeres salgsproces

Når man er i markedet efter nye kunder, er det væsentlig med kontinuerlig kontakt med en potentiel ny kunde. Man kan ikke forvente at man, via et enkelt møde, har fået en ny kunde, det er en længerevarende struktureret proces.

Læs mere

Hvordan kan vi sælge jeres ydelse?

Vi tager kun salgsopgaver ind, som vi ved, vi kan løfte. Derfor er den indledende dialog uforpligtende, og det handler om, for Dansk Salgsoptimering, at forstå jeres behov.

Vi har over 40 års salgserfaringen indenfor byggeri, industri og transport. Det vil sige at vi forstår salgsmekanismerne og har et stort produkt kendskab på tværs af brancherne.

Pehr Horsbøl Knudsen, som er medejer af Dansk Salgsoptimering, har været med til at bygge flere virksomheder med succes, og han vil kunne repræsentere jeres virksomhed.

Tag en uforpligtende dialog med Pehr

Udfyld nedenstående formular og Pehr vil kontakte jer til en uforpligtende dialog omkring jeres salgsproces.

Hvor på salgstrappen kan i forbedre jer?

Hos Dansk Salgsoptimering har vi løbende kontakt med mange forskellige typer af kunder indenfor byggeri, industri og transport, og ud fra den know-how vi har opbygget via disse samarbejder har vi udviklet en salgstrappe. Salgstrappen repræsenterer forskellige punkter i en salgsproces. Overvej hvilke punkter i gør brug af, og hvor du som virksomhedsejer, direktør eller salgschef kan forbedre jeres setup?

Salgstrappe - dansk salgsoptimering

Ønsker du nye øjne på dit salg?

Pehr Horsbøl Knudsen
Ansvarlig for eksternt salgsarbejde

Telefon
42 90 11 02 

Email
phk@dansksalgsoptimering.dk

Pehr Knudsen - dansk salgsoptimering