Vi optimerer jeres salgsapparat

Vi optimerer jeres salgsapparat med ERFARNE SPECIALISTER som har mere end 40 års erfaring inden for salg. Vi ved derfor, hvad salgsarbejdet kræver, og vi bruger vores erfaring til at skabe succes for vores kunder.
Vi kan OPTIMERE SALGSPROCESSEN og tager hånd om alle aspekter af salgsprocessen fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud til booking, afholdelse og opfølgning på møder. Herigennem sikrer vi et succesfuld salg.

Vi har KENDSKAB TIL BRANCHEN og et unikt koncept, som hovedsageligt henvender sig til brancherne byggeri, industri og transport. Her har vi et indgående branchekendskab og en arbejdsmodel, der gør en forskel i vores samarbejdspartneres salgsarbejde. 

Ønsker du at læse mere om hvordan vi kan strukturere jeres salgsproces, så tryk på linket her, og læs mere. 

Vi optimerer jeres salgsapparat - Dansk Salgsoptimering

Lad os optimere jeres salgsprocesser

mødebooking

Vi booket møder, hvor målet er salg

Gennem grundig dialog med jer som kunde, laver vi en valideret kundeliste, som vi ringer ud til og booker kvalitetsmøder, hvor målet er salg.

Vi er specialister i mødebooking – og alle vores mødebookere er erfarne indenfor feltet, og vi ved derfor hvad der skal til for, at man får succes med den indledende salgsindsats.

Salgsarbejde

Vi sælger merværdi til dine kunder

Vi tilbyder at afholde alle salgsmøder for jer eller sammen med jer. Vi har salgserfaringen – du har et særdeles godt kendskab til dit produkt.

Pehr Knudsen har tidligere opbygget store salgsorganisationer, og er med sin store salgserfaring manden man vil have med når de vigtige kundemøder skal lukkes.

Salgsopfølgning

Vi tør godt spørge efter ordren

Vi sætter struktur i salgsarbejdet og får fulgt alle møder, tilbud og leads til døren for jer. Vi kan altså ikke bare åbne døre – vi kan også lukke et salg.

Hos Dansk Salgsoptimering hjælper vi din virksomhed godt på vej. Du gør det arbejde du er god til – vi hjælper med at finde dine kunder – og med at afsætte dine produkter og ydelser.

Skal vi skabe mere salg hos jer?

Pehr Horsbøl Knudsen
Ansvarlig for eksternt salgsarbejde

Telefon 
42 90 11 02

Mail
phk@dansksalgsoptimering.dk

 

Pehr Knudsen - dansk salgsoptimering

Vil I hellere have Pehr kontakter jer? 

Udfyld formularen og han vil kontakte dig indenfor 12 timer.