Struktureret salgsproces

En struktureret salgsproces er nemmere sagt end gjort i en travlt hverdag. Er jeres  salgsproces derfor ustruktureret og en kende tilfældig?

Hos Dansk Salgsoptimering har vi skabe en struktureret salgsproces, hvilket giver en jævnt flow af nye kunderelationer, som ønsker at købe jeres service/ydelse.

Det er væsentligt at være synlig overfor kommende kunder. I en travl hverdag kan man dog godt glemme, at en god og vedvarende relation er relevant for et frugtbart potentielt samarbejde.

Når man er i markedet efter nye kunder, er det væsentlig med kontinuerlig kontakt med en potentiel ny kunde. Man kan ikke forvente at man, via et enkelt telefon opkald / møde, har fået en ny kunde. Derfor er målet hos Dansk Salgsoptimering at skabe en struktur omkring salgsprocessen, som skal give et langvarigt og godt samarbejde mellem vores kunder, og de egnede kundeemner, som I ønsker at komme i kontakt med.

Vi arbejder primært indenfor:

  • Industri
  • Byggeri
  • Transport

Vi har dog også kunder udenfor dette spektrum, så tag fat i os og lad os tage en dialog omkring et eventuelt samarbejde. 
Du kan læse mere om hvordan vi kan optimere jeres salgsproces ved at trykke på linket her.

Struktur i jeres salg er aføgrende

Vores proces for at skabe mere salg, er bygget op omkring 3 grundprincipper, hvilket er: mødebooking, salgsarbejde og salgsopfølgning. Igennem en struktureret salgsproces, vil det afføde nye nye egnede kunder til jeres virksomhed, og det vil give mulighed for at teste nye markeder af for jeres service/ydelse. Igennem strukturere jeres

Struktureret jeres salgsproces - Dansk Salgsoptimering

Lad os strukturere jeres salgsproces og mærk det på bundlinjen

Pehr Horsbøl Knudsen
Ansvarlig for eksternt salgsarbejde

Telefon
42 90 11 02

Mail
phk@dansksalgsoptimering.dk

Pehr Knudsen - dansk salgsoptimering

Vil du hellere have at Pehr kontakter jer?

Udfyld formularen og han vil kontakte dig indenfor 12 timer.