Søgemaskineoptimering

Via søgemaskineoptimering kan jeres virksomhed blive fundet organisk på google. Det betyder at man ikke gør brug af annoncer for at ligge øverst på google. Det kan derfor være en billig måde at skabe trafik til jeres hjemmeside.

Hos Dansk Salgsoptimering kan vi hjælpe med at jeres service/ydelser bliver fundet, når en potentiel kunde søger efter det. 

SEO er en kompleks størrelse og i en foranderlig verden. Google sætter reglerne og retningslinjerne, og det er vores opgave at gøre det bedst muligt indenfor disse retningslinjer.

Hovedsageligt arbejder vi, ved Dansk Salgsoptimering, med SEO på 3 niveau:

  • Teknisk SEO
  • Indhold
  • Linkbuilding

Ud fra disse 3 niveauer er vores erfaring at vi kan skaffe organisk trafik til jeres hjemmeside. Det er en udpræget misforståelse at SEO er en proces man laver én gang. Det er ikke korrekt, SEO kan altid forfines og det er en proces der aldrig slutter, hvis man opnår at komme på side 1 på google, så skal man fortsat arbejde med SEO for at bibeholde den plads.

Søgemaskineoptimering - Dansk Salgsoptimering

Spor dine resultater

Når man ønsker at søgemaskineoptimere er det væsentligt at følge med i resultaterne af sine anstrengelser, derfor kan det være meget brugbart med konkret sporing på hjemmesiden. Det er selvfølgelig en opgave Dansk Salgsoptimering kan løse. Læs mere ved at trykke på linket her.

Kort beskrivelse af de 3 niveauer indenfor søgemaskineoptimering

Teknisk SEO

Igennem teknisk SEO går vi ind og sørge for at google kan rangere jeres hjemmeside, og sætter URL'erne korrekt op, vi tester hastighed og gør jeres hjemmeside så hurtig så mulig.

Indhold

Unikt indhold som stemmer overens med bl.a. URL'en opbygning, metateksten skaber en gennemsigtig hjemmeside for Google, hvilket giver google mulighed for at definere indholdet.

Linkbuilding

Linkbuilding handler om at skabe interne og eksterne links til ens hjemmeside. Links kan defineres som en godkendelse fra andre af ens hjemmside

Hvordan styrker vi jeres position på google?

Søgemaskineoptimering - Dansk Salgsoptimering

SKal vi Søgemaskineoptimere jeres hjemmeside?

Kristian Knudsen
Ansvarlig for digital salgsoptimering

Telefon 
20 57 55 69

Mail
Knk@dansksalgsoptimering.dk

Er det bedre hvis Kristian kontakter jer, så udfyld formularen, og lad os få en dialog omkring jeres behov.