Opdatering af hjemmeside

Opdatering af hjemmeside kan nemt blive glemt I en travl hverdag.  Samtidig udvikler ens virksomhed sig, og pludselig er det man kommunikere på hjemmesiden ikke det man ønsker at sælge. 

Hvis ovenstående er tilfældet, så er der hjælp at hente?
Hos Dansk Salgsoptimering kan du for et månedligt beløb, vide dig sikker på at jeres hjemmeside er opdateret og vedligeholdt. 

Når I ønsker at få en ny medarbejder på hjemmesiden, produktkataloget skal opdateres, I ønsker nyt billede på forsiden, så kan i blot skrive til os, så opdatere vi hjemmesiden.
Vores mål er at skabe en transparent og nemt tilgængeligt flow, hvor I løbende kan sende jeres opdateringsønsker. Derfor oprettes der en sharepoint hvor I kan lægge de ønsker I har ind til opdatering af hjemmeside, og vi lægger derefter opdateringerne på hjemmesiden.

Ring hvis I er i tvivl, så kan vi sammen se på hvilke muligheder vi har.

opdatering af hjemmeside - Dansk Salgsoptimering

Hvornår kan Dansk Salgsoptimering varetage opdatering af hjemmeside?

Hjemmesiden er udviklet i wordpress

For at vi kan varetage de månedlige opdateringer, så skal hjemmesiden være opsat i wordpress. Download guiden og find ud af om din hjemmeside er udviklet i WP.

Download guide

I ejer hjemmesiden og ikke udvikleren

Vi oplever desværre til stadighed at man ikke selv er ejere af hjemmesiden. Det betyder at man ikke altid har de rettigheder der skal til for at kunne lave de rettelser man ønsker.

.

Slip for den dårlige digitale samvittighed - kontakt os og vi klarer den løbende opdatering

Kristian Knudsen
Ansvarlig for digital salgsoptimering

Telefon 
20 57 55 69 

Mail
knk@dansksalgsoptimering.dk

Skal Kristian hellere kontakte jer, så udfyld formularen og han vil kontakte jer inden for 12 timer.