Holdet bag Dansk Salgsoptimering

Hos Dansk Salgsoptimering er vores ambition at optimere vores kunders salg.
Det gør vi ved, at optimere det grundlag der skal til, for at skabe salg.

Hos Dansk Salgsoptimering er vores medarbejdere nøje udvalgt til de opgaver de skal varetage, så vi får de bedste resultater både internt og eksternt. Vi har en åben og ærlig dialog omkring de måde vi kan optimere både os selv og vores kunders forretning. Det mener vi er opskriften på at skabe positive resultater for vores kunder og os selv.

Holdet bag dansk salgsoptimering

Ansvarlig for Digital optimering - Partner

Kristian Knudsen
T: 20 57 55 69
E: knk@dansksalgsoptimering.dk

Søren Olsen - Dansk Salgsoptimering

Ansvarlig for mødebooking - Partner

Søren Søndergaard Olsen
T: 60 34 76 17
E: sso@dansksalgsoptimering.dk

Pehr Knudsen - dansk salgsoptimering

Ansvarlig for salgsarbejde - Partner

Pehr Horsbøl Knudsen
T: 42 90 11 02
E: phk@dansksalgsoptimering.dk

Mødebooker

Jill Dahl
E: jid@dansksalgsoptimering.dk

Mødebooker

Charlotte Dupont
E: cd@dansksalgsoptimering.dk

Om Dansk Salgsoptimering

Dansk Salgsoptimering er, som navnet antyder, lavet fordi vi ønsker at optimere salget hos vores kunder. Salg er en disciplin, som ikke er den mest flatterede, men dog en af de  væsentligste grundpiller for at skabe en sund og bæredygtig virksomhed.

Hos Dansk Salgsoptimering ønsker vi at skabe og fastholde både nye- og eksisterende kunder. Vi vil skabe vækst i jeres kundeportefølje på tværs af jeres eksisterende salgskanaler, samt udvikle nye salgskanaler, så i kan opnå de vækstpotentialer som i har. Vi kan varetage dele af jeres salgsproces eller hele jeres salgsproces alt efter hvilke behov i har, derfor er en åben og god dialog løbende væsentlig for et succesfuldt samarbejde imellem os og jer. 

Et samarbejde med Dansk Salgsoptimering skal ikke ses som en udgift (så har vi fejlet). Det skal ses som en investering, hvor forventningen er at jeres salg stiger.

ønsker i øget salg?

Hvis i giver kaffen, så kommer vi gerne ud til jer og tager en uforpligtende snak, omkring hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe mere salg. Udfyld formularen og vi tager fat i jer indenfor 12 timer.