Digital tilstedeværelse

Digital tilstedeværelse er en nødvendighed for den moderne virksomhed. Det er en unik platform for den enkelte virksomhed, hvor man har mulighed for at skabe en kontaktflade med sine kunder og samarbejdspartnere. Hos Dansk Salgsoptimering kan vi skabe den hjemmeside som I ønsker, eller vi kan sørge for den løbende opdatering af jeres hjemmeside.

Ny professionel hjemmeside

Digital tilstedeværelse er alfa omega for at tiltrække nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering kan vi i samarbejde med jer, skabe det digitale udtryk i ønsker jer

Læs mere

Enkel One-page hjemmeside

Er I en nyopstartet virksomhed eller ønsker I en enkel hjemmeside, som I selv kan administrere løbende? Så er en one-page hjemmeside er billigt og godt valg.

Læs mere

Opdatering af hjemmeside

Vi kan opdatere og vedligeholde jeres wordpress hjemmesider. I en travl hverdag, kan den digital tilstedeværelse blive glemt. Lad Dansk Salgsoptimering sørge for at I er digital opdateret.

Læs mere

Sådan skærper vi jeres digitale tilstedeværelse

Hos Dansk Salgsoptimering ønsker vi at skabe mere salg hos vores kunder, og det første sted en potentiel kunde ser en virksomhed er digitalt. Derfor er det en forudsætning at man som virksomhed kommunikere og udstråler det man ønsker. 

Vi oplever at virksomhedsejere og direktører glemmer den digitale tilstedeværelse når virksomheden udvikler sig. Det vil fx sige at hvis man er i markedet med et nyt produkt eller service, så får man ikke kommunikeret det ud på sin hjemmeside.

Hos Dansk Salgsoptimering vil vi løbende følge jeres virksomheds udvikling, og derved skabe en digital platform hos jer, som er opdateret og vedligeholdt.

 

Brug for hjælp med den digitale tilstedeværelse?

Udfyld kontaktformularen, så vil Kristian indenfor 12 timer tage fat i jer. Vi ser frem til dialogen.

Dan jer strategiske overvejelse omkring den digitale tilstedeværelse

Det kan i bl.a. gøre ved at stille jer selv nedenstående spørgsmål omkring virksomhedens service/ydelse, virksomhedens udvikling og digital tilstedeværelse.

skab en digital tilstedeværelse der skaber kunder

Kristian Knudsen
Ansvarlig for Digital optimering

 

Telefon 
20 57 55 69


Mail

knk@dansksalgsoptimering.dk