Digital marketing

Digital marketing er blevet en vigtig del af en succesfuld virksomhed. Det er samtidig for mange blevet mere og mere kompleks og kan være uhåndgribelig. Hos Dansk Salgsoptimering ønsker vi at skabe en struktureret og forståelse digital tilstedeværelse. Vores mål er at I skal udnytte de digitale muligheder i har, til at øge jeres salg og derved stå stærkere. 

Digital annoncering

Digital annoncering er en unik måde at ramme nye egnede kunder på, og samtidig kan man struktureret imødekomme dem forskellige steder i deres købsproces.
Derfor kan det være en billig og effektiv måde at skaffe nye kunder på. 

Læs mere

SEO

Søgemaskineoptimering kan skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed, service og/eller produkt. Via en struktureret indsats, vil i opleve at jeres kunder via organisk søgninger vil finde jeres hjemmeside, og derved kan skabe konverteringer og salg.

Læs mere

opsætning af sporing

Når man vælger at gøre brug af digital salgsoptimering, er en af de store fordele at man nøje kan følge hvilke resultater indsatsen giver. Det kan man ved at opsætte sporing på ens hjemmeside og derved følge med i hvilke annoncetyper, som giver kunder i butikken.

Læs mere

Lad os tage hele processen

Hos Dansk Salgsoptimering har vi en struktureret proces, som kan varetage digital annoncering, søgemaskineoptimering, leadgenerering samt opsætning af sporing. 

Det betyder altså, at når vi har haft en indledende dialog, så varetager vi jeres interesser, og skaber de resultater, som vi sammen definere i opstarten. 

Én ting er helt sikkert – hos Dansk Salgsoptimering ønsker vi at skabe mere salg hos vores kunder, og det er det vi arbejder for hver eneste dag. 

Hvis I allerede har styr på dele af jeres digitale salgsproces, så lad os tage en uforpligtende kig på jeres proces, og derudover et opstartsmøde hvor vi kommer med inputs til eventuelle tiltag eller forbedringer af jeres eksisterende setup.

SKab digital marketing

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 12 timer, vi ser frem til at tage en dialog omkring jeres strategi for digital marketing.

Lad os skabe mere digitalt salg hos jer

Kristian Knudsen
Ansvarlig for digital optimering

Telefon
20 57 55 69

Mail
knk@dansksalgsoptimering.dk