B2B mødebooking

B2B mødebooking hos Dansk Salgsoptimering er målet at skabe kvalitetsmøder som skaber langvarige samarbejder mellem vores kunder og nye egnede kunder. 

Via mødebooking, har man som ejer eller direktør, mulighed for struktureret at finde nye egnede kundeemner indenfor et allerede kendt kundesegment eller afsøge nye kundesegmenter indenfor andre brancher. 

Dansk Salgsoptimering har over 12 års erfaring i at skabe nye kundeemner til vores kunder, og vi forstår at kvaliteten af møderne er afgørende for at skabe et værdifuldt og langt samarbejde. 

Derfor har vi udviklet en opstartsproces, som vores kunder og vi er del af, for at skabe rammerne for et værdifuldt samarbejde.

Hos Dansk Salgsoptimering kan vi også inkludere B2B leadgenerering, som kan skabe varmere leads, hvilket vi løbende følger op på telefonisk.

Vil du kan læse mere om dine muligheder indenfor B2B leadgenerering?

Få et tilbud fra os

Finder I det interessant, så tag gerne fat i os, og lad os tage en dialog om jeres behov. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage indenfor 12 timer. 

Opstartsprocessen for mødebooking b2b

B2b mødebooking - dansk salgsoptimering
Proces for mødebooking - dansk Salgsoptimering

Et opstartsprojekt er minimum 30 timer om måneden. Opstartsprocessen danner grundlaget for de valgte kundesegmenter og budskaberne i dialogen med jeres nye egnede kunder.

Hvad kan i forvente af os?

Bookede møder

Ud fra et opstartsprojekt på minimum 30 timer om måneden. Ud fra de aftalte timer, over minimum 2 måneder, garanterer vi et antal møder, så vores kunder ikke risikere at betale for timer og stå tilbage med for få møder.

Løbende dialog

Vi vil have en tæt løbende dialog omkring ringeliste, ringemanus og infomail samt opfølgning på de afholdte møder. Det er vigtig hele tiden at mærke at de bookede møder skaber værdi hos jer. Vi vil også anbefale at I er med på lyt i en opstart og gerne løbende, minimum 1 gang hver tredje mdr.

Udringning

Vi løfter røret og ringer ud på vegne af jer. Vi skaber dialog, leads og møder. Samtidig skabes der markedsviden, som I kan udnytte i jeres strategiske salgsarbejde i virksomheden.

Aftaler overholdes

De aftaler vi indgår overholdes. Mødebooking branchen kan have et blakket ry, det ønsker vi at gøre op med ved Dansk Salgsoptimering. Vi overholder vores aftaler og er aldrig mere end et opkald væk.

Ønsker du nye egnede kunder?

Søren Olsen
Chef for Dansk Salgsoptimerings mødebooking afdeling

Telefon 
60 34 76 17

Mail
sso@dansksalgsoptimering.dk

Søren Olsen - Dansk Salgsoptimering