B2B Leadgenerering

B2B Leadgenerering er en smart og effektiv måde at indsamle kundeemner indenfor det kundesegment man finder interessant. Vi er specialiseret i at skabe B2B leadgenerering og vi gør brug af LinkedIn og Facebook, når vi sætter kampagner op, som skal genere leads til vores kunder. 

Vi har valgt udelukkende at fokusere på Facebook og LinkedIn, da langt størstedelen af alle er på disse to SoMe-platforme, og da vores kunder hovedsageligt sælger B2B, så er leadgenerering via disse to platforme ideelt.

Vi har egen mødebooking afdeling, hvilket vi gør brug af når et lead er indsamlet og skal følges op. Vi oplever at det skaber værdi at ringe ud til et emne, som har tilkendegivet interesse for en service/ydelse, derfor er koblingen imellem leadgenering og telefonisk opfølgning et stærkt værktøj. 

Leadgenerering kan skabe møder til jeres salgsafdeling. Det vil sige at vi løbende kan understøtte jeres salg med relevante kundemøder og derved udbygge jeres kundeportefølje.

Hos Dansk Salgsoptimering, har du en unik mulighed for at koble din B2B leadgenerering sammen med mødebooking. Det kan i flere cases give rigtig stor værdi at når kunderne har tilkendegivet deres interesse, at vi efterfølgende telefonisk tager kontakt til dem.

Ønsker du mere information omkring vores proces for mødebooking? 

Dansk Salgsoptimerings proces for B2b leadgenerering

B2b leadgenereringsproces - Dansk Salgsoptimering
Leadgenerering - Dansk Salgsoptimering

Mødebooking skaber salget

Leads er relevante, men de bliver kun mere relevante hvis der kommer et møde ud af det. Hos Dansk Salgsoptimering kobler vi mødebooking på vores leadgenerering. 
Derved følger vi op på kundens interesse. Derved er vores erfaring at:

Lad os skabe nye leads til din virksomhed

Udfyld formularen så kontakter Kristian dig indenfor 12 timer. Vi kan skabe nye leads til din virksomhed, så jeres kalender bliver booket op med relevante kundeemner.